human hair extensions uk

ANTIDOPING

NYE ANTIDOPINGREGLER 1. JANUAR 2015!

Fra 1. januar 2015 træder en række ændringer til antidopingreglerne i kraft. Ændringerne har betydning for både idrætsudøvere, støttepersonale og specialforbund.

Fakta om de nye regler 2015 
Fra 1. januar 2015 træder en række ændringer til antidopingreglerne i kraft. Ændringerne har betydning for både idrætsudøvere, støttepersonale og specialforbund.
Antidopingreglerne er blevet revideret for i endnu højere grad at sikre udøverne retten til at deltage i lige og fair konkurrence, værne om udøvernes sundhed og bevare idrættens integritet.

Antidopingreglerne er komplekse, og vi vil derfor gerne hjælpe med at give et overblik over de områder, der er relevante for de forskellige grupper. Derfor opfordrer vi til at bruge nedenstående guides, hvor vi har samlet de vigtigste ændringer. 

VÆLG DEN RELEVANTE GRUPPE OG SE HVORDAN REGELÆNDRINGERNE PÅVIRKER DIG. 

Idrætsudøvere - Hvad er vigtigt at vide?
Fra 1. januar 2015 bliver sanktionerne for ikke at overholde antidopingreglerne mere omfattende. Regelændringerne gælder både konkurrenceudøvere og motionister. 

Nogen af de vigtigste ændringer er:
- at bevidst doping eller at undlade at medvirke til en dopingkontrol, nu kan give op til 4 års udelukkelse fra al træning og konkurrence.
- at utilsigtet doping vil blive sanktioneret i langt de fleste tilfælde med 2 års udelukkelse eller mere.
- for idrætsudøvere i en prioriteret testgruppe er perioden for indsamling af 3 advarsler for whereabouts-overtrædelser ændret fra 18 til 12 måneder

Læs mere her: http://www.antidoping.dk/regler-og-love/fakta_om_de_nye_antidopingregler

Og ellers kig videre under: www.antidoping.dk

Støttepersonale - Hvordan påvirker ændringerne dig? 
Der er foretaget ændringer i antidopingreglerne der har betydning for støttepersonale pr. 1. januar 2015. Støttepersonale fx trænere, ledere, læger, fysioterapeuter, massører mv., spiller en altafgørende rolle for idrætsudøverne. Dette ansvar anerkendes fremover i langt højere grad end tidligere. Støttepersonales ansvar under antidopingreglerne er:

- støttepersonale skal kende og overholde antidopingreglerne.
- støttepersonale skal samarbejde omkring testning af udøverne.
- støttepersonale skal påvirke idrætsudøverens værdier og adfærd med henblik på at skabe en holdning mod doping.
- støttepersonale skal samarbejde med antidoping-organisationer om efterforskning af mulige antidopingovertrædelser.

 

Hvis du er i tvivl skal du altid kontakte klubbens bestyrelse.

 

Ultimate Web