human hair extensions uk

NY RYTTER?

Aalborg Cykle-Ring (AaCR) byder dig velkommen i klubben. På denne side giver vi dig en kort orientering om hvad vi kan tilbyde dig som medlem af AaCR, og hvad vi forventer af dig (og dine forældre eller familie) som medlem af klubben. 

Du kan finde mange oplysninger om klubben her på siden, men du er altid meget velkommen at tage kontakt til en i bestyrelsen: http://aacr.dk/bestyrelse.aspx

----
Aalborg Cykle-Ring er cykelklubben i Aalborg hvor der køres landevejsløb og crossløb under licens fra Danmarks Cykle Union. Er du i stedet interesseret i Motions-cykelløb, skal du henvende dig hos Aalborg Cykle-Ring Motion. (www.aacrm.dk)

Som noget nyt er Aalborg Cykle-Ring gået ind i e-cykling. Klubben har indkøbt en række e-cyklings stationer og udbyder træning for klubbens medlemmer på denne platform. Vi er arrangeret i DCU's pilot projekt på e-cykling.

Aalborg Cykle-Ring byder også velkommen til ryttere UDEN licens. I vores klub er du velkommen til at deltage i træningen, sociale arrangementer mm. Ønsker du at benytte vores klub kræver dette blot, at du udfylder en indmeldelse og betaler kontingent, som betales på vores webshop. Ønsker du prøvetræning eller enkelt gæstetræning, aftales dette med den relevante træner.

Vores klubhus og mødested er:
 
Aalborg Cykle-Ring
Forchhammerssvej 5-7
9000 Aalborg
 
https://www.facebook.com/aalborgcr/
 
Træning 

Nye ryttere, eller dem der er interesserede i at blive det, opfordres til at møde os til træning. AACR træner tirsdag og torsdag kl 17:00 med afgang fra foreningshuset. Dette gør vi året rundt. Bemærk dog at U15 ryttere og yngre træner indendørs fra efterårsferien til påsken. Dette foregår på samme tidspunkter. Kontakt os på mail eller i Facebook gruppen for U11, U13 og U15 ryttere, hvis du eller dit barn ønsker at komme til prøvetræning!

I weekenderne kører vi længere distancer. Her er der både lørdag og søndag afgang kl 10:00 fra foreningshuset. Weekendtræninger afholdes fast i vinterhalvåret. I løbssæsonen er der ikke faste weekendture, da en stor del af klubbens aktive medlemmer kører løb i weekenderne. Her opfordres ryttere til at aftale weekendtræning i en af de nedenstående grupper internt. Weekendture er fortrinsvis for U17, U19 og seniorryttere. For mere info om aktiviteter, træning og begivenheder opfordrer vi nye såvel som gamle ryttere til at være med i følgende Facebook grupper:

”Aalborg Cykle-ring” – en generet gruppe for alle klubbens medlemmer. Her vil fælleskørsel til løb, begivenheder og arrangementer fortrinsvis blive slået op. Det er også i denne gruppe vi deler billeder og beretninger fra løb og begivenheder. https://www.facebook.com/groups/aalborgcr/

”Aalborg Cykle-Ring Senior”. – Denne gruppe er forbeholdt senior, U19 og U17 ryttere. Her kan der aftales træning og arrangementer der ikke vedrører børne- ungdomsrytterne.

https://www.facebook.com/groups/1655343128015619/

”Aalborg Cykle-ring u 11- 13 og 15” – Denne gruppe er selvsagt for ryttere i børne- ungdomsklasserne U11, U13 og U15. Her vil træning for disse blive slået op, og det er også her at plads til de to ugentlige indendørstræninger bookes i vinterhalvåret. https://www.facebook.com/groups/223382764458329/

Som ny kan man synes, at alle de andre kender hinanden så godt, men hvis du deltager i klubbens aktiviteter, kommer du hurtigt med i flokken. 

AaCR har 2 traditionsrige arrangementer. Det ene er klub- og hjælperfesten hvor både ryttere, forældre og kærester er meget velkommen til deltage. Det andet er juleafslutningen, hvor vi har pakkespil, spiser æbleskiver og det er også denne aften de forskellige pokaler bliver uddelt til ryttere. Det er svært at beskrive disse to arrangementer - de skal opleves.

AaCR's hjemmeside på www.aacr.dk bliver løbende opdateret med seneste informationer og arrangementer. Det er også her du kan bestille cykeltøj via web-shoppen og tilmelde dig til fælleskørsel til løbene rundt i landet. Vi arrangerer kørsel til løb i Distrikt Jylland/Fyn. Hvis du ønsker at tilmelde sig fælleskørsel, skal du gå ind i web-shoppen og bestille og betale (kreditkort) og du bliver kontaktet typisk to dage inden afgang af chaufføren for detaljer om afgang osv. Seneste tilmelding til fælleskørsel er onsdagen op til løbene i weekenden, hvor muligheden for at købe sig til fælleskørsel lukkes kl. 10.00.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan rytterrepræsentanten kontaktes på email: rytter@aacr.dk eller bestyrelsen på aacr@aacr.dk
 

Hvad koster det så? 

Lad det være sagt med det samme: Det er ikke gratis at køre cykelløb.
 
AaCR årskontigent 
 
Junior/Senior * 650 kr.
Drenge/pige * 650 kr.
Drenge/pige (nye ryttere uden licens) 600 kr.
   
 
Junior/senior = 17 år og opefter. Drenge/pige = 9-16 år.
 
Transport 
Transport Jylland/Fyn 65 kr.
Transport Sjælland Omkostningsbestemt

Kontingent bliver som tidligere nævt, betalt over webshoppen. DCU licens og løbstilmeldinger bliver dog betalt på DCU's hjemmeside (se link i menuen).

Derudover har man selvfølgelig udgifter til cykel og udstyr. Men når det første chok er overvundet, vil man sikkert synes som klubbens mange ryttere: Hver øre er givet godt ud.
 
Udstyr
En cykel skal der til. Man kan ikke køre cykelløb på en mountainbike eller BMX-cykel. En tung "skole-cykel" er også uanvendelig. Vi anbefaler, at du ikke starter med at investere i den dyreste cykel på markedet. Prøv om du kan finde en cykel i en rimelig kvalitet, og hvis man ser sig om kan man være heldig at finde en brugt cykel, som ejeren måske er vokset fra. Cyklens størrelse er vigtig. Derfor skal man undersøge om stellet har den rigtige størrelse. (Det er bedre at køre på en cykel, der er for lille end en der er for stor). Man kan med fordel henvende sig hos den lokale cykelhandler, for at få lavet en opmåling, så man er sikker på at man får en cykel der passer. Man kan også ofte få en billig "begynder racer" hos de fleste cykelforhandlere.

Cyklen skal vedligeholdes godt. Undersøg jævnligt for slør i krank, hjul og styretøj. Kæden aftørres efter kørsel i regnvejr. Bremserne skal fungere perfekt. Rens dækkene for fastsiddende småsten før hver tur. Alt dette behjælper en bedre cykeloplevelse, da cyklen vil fungere bedre og man vil punktere sjældnere.

Har du ikke en cykel kan du evt. låne en af klubben. Dog har klubben kun et begrænset antal cykler til udlån. Ved udlån kontaktes vores trænere. Der opkræves et depositum på 500 kr. Du kan få flere oplysninger af vores trænere om vilkårene for udlån af en lånecykel. Eller send en mail på aacr@aacr.dk

Udover en cykle er der noget udstyr som er et krav: Cykelhjelm. Endvidere kan det varmt anbefales at anskaffe et par cykelsko. Der er nærmest uundværlige, fordi de har en hård sål, man sidder fast, og kan dermed træde hele "vejen rundt". Cykelhandsker er vældig behagelige at køre med pga. den polstrede inderside. De giver også beskyttelse, hvis man er så uheldig at styrte. HUSK også at have et navneskilt i hjelmen, under sadlen eller et sygesikringsbevis i lomme, hvis uheldet er ude!
 
Forældreguide til cykling – landevej

Køb af cykel og gearing på cyklen

Når du skal ud at købe en racercykel for første gang, kan det være svært at finde ud af, hvilken cykel der er den bedste til dig. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til enten en træner eller en i bestyrelsen for at få svar på evt. spørgsmål. Du skal især være meget opmærksom på, at gearingen passer til din alder. Dansk Cykel Union (DCU) stiller forskellige krav til gearingen ved cykelløb alt efter alder, og der føres ofte gearkontrol ved løb. Stol ikke på enhver cykelhandler m.h.t. gearingen, da ikke alle kender til DCUs regler. Se mere om gearingen nedenfor. Ofte kan man også finde en rytter i klubben, som er vokset fra sin ellers gode racercykel, og som derfor gerne vil sælge den. Her kan du fx lave et opslag på Facebook (Aalborg Cykle-Ring). Det kan også være, at ryttere, der deltager i cykelløb, kender til en rytter fra en anden klub, der har en racercykel til salg. Så det kan nogle gange godt betale sig at forhøre sig hos bestyrelsen, ryttere og trænere, inden man som ny løber ud og køber en cykel.

Aalborg Cykle-Ring anbefaler og DCU kræver (i licensløb), at du bruger følgende gearing:

U11 (9-10 år) Maksimum 5,89 meter pr. pedalomdrejning. Anbefalet kombination af 700C hjul og 23mm dæk: 39/14

U13 (11-12 år) Maksimum 5,89 meter pr. pedalomdrejning. Anbefalet kombination af 700C hjul og 23mm dæk: 39/14

U15 (13-14 år) Maksimum 6,35 meter pr. pedalomdrejning. Anbefalet kombination af 700C hjul og 23mm dæk: 42/14

U16 P (13-15 år piger) Maksimum 6,35 meter pr. pedalomdrejning. Anbefalet kombination af 700C hjul og 23mm dæk: 42/14

U17 (15-16 år) Maksimum 7,01 meter pr. pedalomdrejning. Anbefalet kombination af 700C hjul og 23mm dæk: 46/14

Bemærk, at vejledende alder gælder for det år hvor du fylder det respektive. Fx det år hvor du fylder 15 år, skal du køre i U15-klassen. Også selvom din fødselsdag er sidst på året.

Geartabel til brug for ungdomsryttere kan hentes her.
 
Cykeltøj
Ja, når cyklen er i orden - og man vil deltage i konkurrence, er der kun få ting, der er tvunget: Man skal have klubtøj (bukser og trøje som købes i klubben/ se under web-shop) samt tidtagningschip. Andet udstyr kan man få lidt efter lidt. Ved kørsel om vinteren er det vigtigt med vindtæt overtrækstøj, og vinterhandsker finder man hurtigt ud af at man har brug for. Priser på tøj og en størrelsesguide til køb af disse, kan findes i webshoppen. Tidstagningschippen købes, ligesom DCU licens, via link i menuen.
 
Ultimate Web