human hair extensions uk

Aalborg-dreng bliver Jysk-Fynsk mester i cykling for Børn og Unge

IMG_1683-0.jpg
  • IMG_1683-0.jpg
  • div.jpg
  • IMG_1683.JPG
  • IMG_1690.JPG
  • IMG_1691.JPG
  • IMG_1692.JPG
22-05-2016

Ved de jysk-fynske mesterskaber i Vejen høstede Aalborg Cykle-Rings flere af de talentfulde ryttere fra Aalborg flotte resultater. Øverst på podiet kom den 12 årige Malte Hellerup som kører i U13 klassen. Malte var naturligvis tilfreds med sin sejr, som han grundlagde ved at sætte en eksplosiv spurt ind i opløbet og kunne dermed trække sig ud af løbet som sejrherre. Stoltheden over den flotte guldmedalje spejler sig i den store mesterskabspokal som Malte søndag kunne tage med hjem til Aalborg. Samtidig med at han havde travlt med at forærer den smukke blomsterbuket til hans mor. 

Også blandt pigerne var der en Aalborg-rytter på podiet for at få overrakt en flot sølvmedalje. Mette Egtoft Jensen, som var regerende Jysk-fynsk mester måtte i år overlade 1. pladsen til Maria Bertelsen fra Herning. Men som Mette udtalte efter løbet: "Hun er stærkere end mig på en flad rute som i dag, så det var godt at den bedste vandt". 

Klubben oplever en pæn tilgang af nye ryttere. Der er stadig plads til flere nye ryttere som ønsker at prøvetræne i en cykelklub. Der er fællestræning hver tirsdag og torsdag. Aalborg Cykle-Ring tilbyder at nye rytter kan få stillet en lånecykel til rådighed indtil man finder ud af om cykelsport er noget, man vil fortsætte med. Aalborg Cykle-Ring's træningstider findes på www.aacr.dk

Ultimate Web