human hair extensions uk

Aalborg lægger veje til Danmarks bedste cykelryttere

AaCR2013.jpg
22-03-2013

Danmarks Cykle Union har tildelt Aalborg Cykel-Ring den første af årets fem Post Cup afdelinger. Der skal i 2013 køres tre afdelinger i Jylland og to på Sjælland med start i Aalborg søndag den 14. april 2013.

 

Rytterne skal ud på en 178 km. lang cykeltur, hvor store dele af ruten er henlagt til en 25 km. rundstrækning i det kuperede terræn omkring Klarup, Gudum, Vaarst, Gunderup, Skovstrup, Torderup, Lillevorde, Romdrup og Klarup.

Aalborg Cykel-Ring byder alle interesserede i hele Nordjylland, Aalborg-området og beboere langs ruten til at kigge med når landets cykelelite mødes.

Post Cup løbene er en mulighed for, at de hjemlige hold kan måle sig op mod hinanden og vise deres sponsortrøjer frem – lokalt forventes Team Concordia at stille i stærkeste opstilling til Post Cup, men også holdene Team Cult Energy (tidligere Glud & Marstrand) og Team Christina Wacthes vil gøre alt, hvad de kan for at vinde den første afdeling af cuppen. Et godt bud på et outsider hold er Team TREFOR, som til denne sæson har fået tilført en række nye interessante ryttere.

Løbet bruges af løbsdirektør for Post Danmark Rundt Jesper Worre til at vurdere og udtage 3-4 danske continental teams til årets Post Danmark Rundt, som køres i perioden 31. juli til 4. august 2013.

Junior Cup og Cykelgear.dk-løb samme dag

Foruden Post Cup afholdes der samme dag Junior Cup og Cykelgear.dk-løb. Begge løb samler størsteparten af landets bedste amatør-cykelryttere i alle aldre, der skal kæmpe om sejren i de mange løbsklasser, som rytterne er inddelt i. Der er allerede tilmeldt flere norske og svenske hold og ryttere. I Aalborg Cykle-Ring forventer man, at der samles ca. 600-700 cykelryttere i Klarup.

Fakta:

 

Sted: Start og målområde er i Klarup, Svinetruget/Hørsholmvej

Tid: Post Cuppen starter kl. 10.00 og forventes at kryds målstregen 14.15 efter 178 Km.

Ruterne for løbet: www.aacr.dk

 

Post Cup 2013: 
1. afdeling den 14. april, Aalborg
2. afdeling den 12. maj, Vejen 
3. afdeling den 16. juni, DBC 
4. afdeling den 11. august, Holbæk 
5. afdeling den 8. september, Hammel 

Igen i 2013 gives point til de 20 første i hver afdeling til et samlet klassement. Der gives 20 point til vinderen af en afdeling og et point til nr. 20. Samlet vinder er naturligvis den rytter, der i de fem løb tilsammen, opnår flest point. Den førende rytter i Post Cuppen får overrakt den gule trøje efter hver afdeling.

 

Post Cup slutstillingen fra 2012: 
1. Sebastian Lander (Glud & Marstrand - LRØ) 82 p., kører nu for BMC. 
2. Michael Reihs (Christina Watches - Onfone) 77 p., kører nu for Team Cult Energy 
3. Morten Øllegaard (Team Concordia Forsikring Himmerland) 55 p. , nu Team Blue Water Cycling
4. Michael Mørkøv (Team Saxo Bank Tinkoff Bank) 48 p., uændret.
5. Mark Sehested Pedersen (Blue Water Cycling) 45 p., uændret .

 

Ultimate Web