human hair extensions uk

Alex Rasmussen gør comeback i søndagens Post Cup

AR.jpg
10-04-2013

Pressemeddelelse, Brøndby den 8. april 2013

 

Alex Rasmussen gør comeback i søndagens Post Cup

 

Når første afdeling af Post Cup 2013 søndag afvikles i Aalborg bliver det samtidig Alex Rasmussens første løb i Danmark efter hans 18 måneders lange karantæne for rod i whereabouts-indberetningerne.

 Alex Rasmussen, der har fået ny kontrakt med det amerikanske Garmin-Sharp team, havde oprindeligt planlagt at gøre comeback i sidste uges Circuit Sarthe i Frankrig. Men desværre var registeringen som Garmin-Sharp rytter hos den internationale cykelunion ikke faldet på plads, og danskeren kunne ikke starte i løbet. I stedet bliver det franske Brabantse Pijl onsdag og søndagens Post Cup i Aalborg, der bliver Alex Rasmussens comeback.

 "Jeg glæder mig rigtig meget til at køre på dansk jord igen, og kommer naturligvis til Post Cupen for at vinde. Jeg mangler selvfølgelig noget løbsfornemmelse, men har en god form", lyder det fra Alex Rasmussen til CyklingDanmark.dk.

 Søndagens Post Cup afdeling skal køres over 178 km, hvor store dele af ruten er henlagt til en 25 km rundstrækning i det kuperede terræn omkring Klarup. Post Cupen køres i 2013, traditionen tro, over fem afdelinger med et samlede klassement. Løbene fungerer desuden som en del af udtagelsesprocessen for de danske kontinentale teams til Post Danmark Rundt. 

 

Ultimate Web