human hair extensions uk

Børne- og ungeafdelingen vokser

Carl_Frederik_Olsvig_Andersen0.jpg
  • Carl_Frederik_Olsvig_Andersen0.jpg
  • Carl_Frederik_Olsvig_Andersen1.jpg
20-05-2012

Aalborg Cykle-Ring oplever en stor tilgang i børne- og ungegruppen. Det er efterhånden mange år siden at klubben og i særdeleshed børne- og unge gruppe har været så rigt repræsenteret. Det er vi i bestyrelsen og vel hele klubben rigtig stolte af.

Fra de ugentlige træningsaftner melder vores trænere, at der ofte er noget nær "fuldt hus". Vores 5 trænere og hjælpetræner melder alle om at der er god opbakning og at rytterne har vilje og styrke til at begå sig på en racercykel. Heldigvis har flere forældre taget imod invitationen til at komme - uforpligtende - og rulle med på træningsaftnerne. Især i grupperne U11-U13, hvor drenge- og pigerytterne er i alderen 9-12 kræver det en antal voksne eller ungdomsryttere, som kan hjælpe drenge- og pigerytterne - både med trafiksikkerheden og vejledning i træningen.

I dette forår har vi oplevet at flere har søgt licens og vi forventer at flere er på vej. Vores yngste licenshavende rytter i U11, Carl Frederik Olsvig Andersen har deltaget i flere licensløb dette forår og senest i Kr. Himmelfartsferien har han deltaget blandt i det traditionsfyldte etapeløb Tour de Himmelfart. Carl Frederik efterlyser dog flere Aalborg-ryttere som han kan køre løb sammen med!

Så har du mod på at prøve at køre cykelløb mod cykelryttere fra andre klubber - så kontakt de træner som kan hjælpe med råd og vejledning.

Ultimate Web