human hair extensions uk

Cyklingens Dag 9. Maj

DCU_Cyklingens_dag_logo_Pos1.jpg
28-04-2012

Hele Nordjylland er velkomne til Cyklingens Dag

Danmarks Cykle Unions (DCU) har i 2012 indført nyheden Cyklingens Dag. Den 9. maj er alle velkomne i Aalborg Cykle-Ring, til at få en smagsprøve på cykelsporten og en snak om hvad vi kan tilbyde.

Cykelklubben i Aalborg byder nysgerrige velkommen indenfor til cykelsportens fascinerende verden. Giro d´Italia sætter cykelsporten på dagsorden i hele Danmark, når det italienske cykelløb indledes med tre etaper i Danmark den 5. til 7. maj. Den 9. maj er Cyklingens Dag, hvor alle interesserede kan få en smagsprøve på sporten indefra.

Cyklingens Dag har som formål at sætte fokus på cyklingens glæder, give interesserede en smagsprøve på stemningen og mulighederne i cykelsporten og dermed tiltrække flere medlemmer til de danske cykleklubber.

Cykling er blevet en trend og et godt bidrag til den danske folkesundhed og med Cyklingens Dag forsøger vi i samarbejde med klubberne at udnytte den medvind vi har.

Alle interesserede børn og voksne er velkomne til at kigge forbi til vores åbne hus i cykelklubben, hvor du kan se det sidste nye af lækkert udstyr, og få en generel introduktion til cykelsporten og rig mulighed til at stille spørgsmål til nogle af vores ryttere fra cykelklub.


Fakta om Cyklingens Dag:

Åben-hus i Aalborg Cykle-Ring

Onsdag den 9. maj 2012 fra kl. 17-20

www.aacr.dk

Kontaktperson: Anders Lind, formand, 22818139, formand@aacr.dk

Ultimate Web