human hair extensions uk

DCU Elite Team på landevejen fra 2021

IMG_3091-0.jpg
05-12-2020

Aalborg Cykle-Ring danner rammerne om et nyt DCU Elite Team: ”Team Sparekassen Vendsyssel Aalborg”, som allerede er klar til at konkurrere med den danske elite fra den kommende sæson.

 

Fra sæsonstart 2021 kan en ny cykeltrøje spottes i det danske elitefelt, når Aalborg Cykle-Ring står bag et nyt DCU Elite Team. Det kommer til at hedde Team Sparekassen Vendsyssel Aalborg. Teamet er støttet op af det lokale erhvervsliv, hvor flere velrenommerede virksomheder har tilbudt deres støtte til holdet.

"Vi er rigtig glade for at kunne støtte op om den lokale cykelsport. Vi har i mange år støttet Aalborg Cykle-Ring, derfor fandt vi det selvfølgelig naturligt at støtte op om et eliteteam. Vi glæder os til at følge rytterne på landevejen," siger Bo Bejer, Regionsdirektør i Sparekassen Vendsyssel.

Folkene bag holdet udgøres af tidligere danske cykeltalenter, som har sine rødder i Nordjylland. I spidsen for Team Sparekassen Vendsyssel Aalborg er den tidligere kontinentalrytter Mads Hardahl, der bliver teamets ledende sportsdirektør.

"Jeg er utrolig stolt af at være en del af dette projekt. Det er lang tid siden, at et Aalborg-baseret elitehold har eksisteret, og det er på tide, at de talenter, vi selv har opfostret, har et sted at køre i fremtiden. Det er vigtigt for os, at de unge ryttere har et lokalt hold at se op til, og det bliver nu en realitet," lyder det fra den ledende sportsdirektør.

 

Mads Hardahl har en ambition om, at teamet fra første færd vil markere sig i det danske elitefelt, og han vil sportsligt blive flankeret af de tidligere cykelryttere Mikkel Skjellerup, Jimmi Sørensen og Christian Nyvang Lund, der udgør sportsdirektørteamet.

To første ryttere fra andre DCU teams
Holdet vil i sin første sæson bestå af otte ryttere, der skal køre på højeste niveau i den danske A-klasse samt to ryttere, som begynder i B-klassen.

Johannes Rom Dahl og Sebastian Ryttersgaard er begge tilbage i nordjyske rammer efter senest at have repræsenteret henholdsvis Odders og Hernings Elite teams. 26-årige Johannes Rom Dahl har gjort kometkarriere i den danske A-klasse, hvor han i år viste stor styrke som temporytter ved at hente en 11. plads ved DM i enkeltstart i sin første hele sæson på højeste niveau. Et DM som i øvrigt blev vundet af Kasper Asgreen.

 

Den seks år yngre Sebastian Ryttersgaard vil trods sin unge alder snart tage fat på sin fjerde sæson i A-klassen. Aalborgenseren tog en flot sølvmedalje ved de Jysk/Fynsk mesterskaber i linjeløb tidligere i år, og han har store forventninger til det nye nordjyske cykelprojekt.

"Jeg glæder mig til at blive en del af det nye hold. Det bliver sjovt, at mine holdkammerater nu også er dem, som jeg træner med til dagligt. Jeg synes, vi har en stærk og bred trup, så jeg tror på, vi kan gøre os gældende i A-klassen og udfordre kontinentalholdene. Det gælder forhåbentlig også i de internationale UCI-løb. Vi kommer til at køre," fortæller Sebastian Ryttersgaard.

Inden længe vil teamet præsentere resten af truppen, som vil bestå af rutinerede ryttere med erfaring fra den danske eliterække samt ny-oprykkede talenter fra den stærke danske juniorrække.

 

Nordjyske 1

Nordjyske 2

Klubtrøje

Ultimate Web