human hair extensions uk

I "med- og modvind"... Annie Bay på øverst på podiet i Hobro

Annie_1_plads0.jpg
  • Annie_1_plads0.jpg
  • Annie_1_plads.JPG
13-04-2014

Søndagens Hobro-løb blev præget af en hård vestenvind. Hvilket gjorde at der var udskilning fra start og stor spredning i de fleste felter. I a-feltet kørte Mads Hardahl sig til en flot 14. plads - og dermed 1 point - i et stærkt felt, hvor de dominerende var de danske teams og svenske FireFighters og norske Motiv3 Pro Cycling. Det forlyder at Mads er ved at finde formen - og det lyder godt her ca. 14 dage før årets 1. afdeling af PostCup i Herning den 26. april.

Øverst på podiet i Dame B kom Annie Bay, der ligesom sidste sæson kan finde vejen til skamlen. Tillykke med de 8 "pinde". I U16 P kom Mette Egtoft Jensen på 2. pladsen og dermed 6 point i hus efter et løb hvor de 4 startede piger i U16 kæmpede for at følge U15 drengene. 

Både i U15, U13 og U11 havde vi nogle af vores nye seje drenge til start i Hobro - de gennemførte alle og det er en flot præstation på en dag hvor mange køre i "pit" på grund af megen blæst. Flot kørt: (U11) Malte, (U13) Magnus, (U13) Martin, (U13) Carl, (U15) Sebastian og (U15) Oliver. I U15 var Thomas Decker et par placeringer udenfor præmierækken, men han ser ud til at være klar til at køre med de bedste og dermed vinde en flot pokal og point.

I U17 kørte Mads Vinther og Magnus Andersen sig til en flot 10. og 11. plads. Det er fedt at se vores U17-rytter (8 licensrytter i U17) gennem god træning ledet af Danny Troest gør fremskridt resultatmæssigt. Desværre røg Mikkel Feldtmann i asfalten og udgik. 

I c-feltet kom Mikkel Skjellerup på 3. pladsen efterfulgt af Steffen Schneider som kom på 4. pladsen og Paw Sørensen kom på 11. pladsen og dermed også 1 "pind" og sidste præmietagende placering.

I d-feltet blev det til en 6. plads til Christian B. S. Mikkelsen og 12. plads til Danny Troest.

Ultimate Web