human hair extensions uk

Junior-spurt i Hobro

IMG_9975-0.jpg
  • IMG_9975-0.jpg
  • IMG_9974.jpeg
  • IMG_9975.jpeg
  • IMG_9978.jpeg
18-04-2015

Hobro-løbet blev afviklet i strålende solskin og en let sydvesten vind. I U19 eller junior-feltet udnyttet en femmandsgruppe tidligt denne situation til at komme væk fra feltet. Og det blev og i denne gruppe den samlede vinder skulle findes. Tre rytter kom næste samlet mod mål. Efter en flot spurt blev Arne Birkemose vinder efterfulgt af de to Aalborg-drenge: Mikkel Dreyer Nielsen og Magnus Andersen.

Der var – set fra målstregen - aldrig tvivl om at Odense-rytteren, der pt. kører for Team Mascot ville komme først. Men bag ham udspandt der sig et sandt spurtopgør.

De to Aalborg-drenge kørte virkelig ’race’. Cirka 25-30 meter før stregen kørte Mikkel frem efter at han haft Magnus’ hjul og med en hjulbredde blev han nummer 2 og Magnus nummer 3.

Magnus Andersen har i løbet af vinteren trænet godt i gennem og hans træner Danny Troest strålede om kap med solen efter løbet. Han udtalte: ”at Magnus får som fortjent, han har hele vinteren passet sin træning og de mange turer hvor han har lagt en Aalborg-Åbybro distance oveni får han i dag bonus for. Som førsteårs junior er en god placering så tidligt på sæsonen.

Tillykke til Magnus og Mikkel med resultatet i Hobro.

Ultimate Web