human hair extensions uk

Mads Würtz Schmidt vandt i Aalborg

Vinder_cykelgear02-0.jpg
  • Vinder_cykelgear02-0.jpg
  • 08_THDA_TCRAALBORG_02.jpg
  • Vinder_cykelgear.jpg
06-04-2014

Den tidligere junior verdensmester Mads Würtz Schmidt vandt i Aalborg

Foto: Ole Iversen

CULT Energy Vital Water kom i den danske sæsons andet løb – Cykelgear-løbet - øverst på podiet, da Mads Würtz hentede sin første sejr i år ved at komme først over stregen ved A-løbet i Klarup. Han kørte solo de sidste cirka 20 kilometer og hentede derved en flot sejr, der beviste, at formen er hvor den skal være.

Tidligt i løbet, efter cirka 15 kilometer, kom otte mand væk, og da det var den rigtige konstellation af hold og ryttere, fik udbruddet lov at køre. CULT Energy Vital Water var repræsenteret i gruppen ved Mads Würtz. Hurtigt havde de fire minutters forspring, og det stod relativt kort inde i løbet klart, at feltet ikke ville se dem igen.

Kort inden sidste omgang, cirka 26 kilometer fra mål, angreb Mads Würtz Schmidt. I fem-seks kilometer lå han alene i front, inden han fik selskab af Rasmus Guldhammer (TREFOR – Blue Water), Rolf Broge (Designa Køkken – Knudsgaard) og Emil Bækhøj (Riwal). Efter et par små forsøg og lidt kiggen på hinanden, angreb CULT-rytteren igen. Han kom alene væk, mens Rasmus Guldhammer bagved forsøgte at lukke hullet. En overgang var det et forfølgelsesløb mellem de to, men så trak den tidligere juniorverdensmester fra, og han endte med suverænt at vinde dagens løb, hvor han kom alene til mål og kunne juble over sin første sejr i sæsonen.

”Det var rigtig fedt at komme alene til mål. Det er vigtigt mentalt for mig at vinde denne sejr, og også måden jeg gør det på, for jeg har troet på at jeg kunne det her med at køre alene over en længere distance og vinde på den måde, men man skal også bevise det, og det fik jeg gjort i dag,” siger Mads Würtz Schmidt.

”Jeg ved, at jeg har haft en god vinter, og nu fik jeg også lige bevist det for mig selv. Det er vigtigt for hovedet inden de kommende vigtige opgaver. Jeg kan mærke, at formen er god, og jeg kan også se det på mine watt-tal. Jeg kørte rigtig gode watt derude, også da jeg kørte alene. Det er fedt at vide.”

Dagens sejr var den tredje A-sejr til Mads Würtz Schmidt i karrieren, som viste sit store potentiale ved VM i København i 2011, hvor han blev verdensmester i juniorernes enkeltstart. Sidste år vandt Mads Würtz Schmidt både det jysk/fynske mesterskab i enkeltstart og linjeløb.

Med dagens sejr i Aalborg kan Mads Würtz Schmidt håbe på at skulle trække landsholdstrøjen over hovedet med en udtagelse til U23 Flandern Rundt, der køres næste weekend. Jeg har fokuseret på løbet hele vinteren og trænet for at komme i god form til det løb. Endnu venter jeg på den endelige udtagelse, men dagens sejr hjælper forhåbentlig på det. Det er et stort løb for mig, og jeg er klar til at give den en skalle, hvis jeg skal med,” siger Mads Würtz Schmidt.

Top 10 af dagens løb
1 Mads Würtz Schmidt - CULT Energy Vital Water
2 Rasmus Guldhammer Poulsen - Team TREFOR - Blue Water
3 Rolf Nyborg Broge - Team Designa Køkken - Knudsgaard
4 Emil Bækhøj Halvorsen - Riwal Cycling Team
5 Daniel Foder - Team TREFOR - Blue Water
6 Kasper Linde Jørgensen - Riwal Cycling Team
7 Marius Ness Haave - Motiv 3 Pro
8 Anders Banke - Odder Cykel Klub
9 Jesper Hansen - Team Designa Køkken - Knudsgaard
10 Max Emil Kørner - Team Ringerike Krafts

Løbet i Klarup blev på mange måder en succes for den arrangerende klub Aalborg Cykle-Ring. Ikke mindre end 650 ryttere fra Norden og Tyskland deltog i de 13 forskellige felter som blev kørt på to rundstrækninger.

Ultimate Web