human hair extensions uk

Mine albuer skal også spidses lidt

VM_-_Poferrada_2014_328-0.jpg
  • VM_-_Poferrada_2014_328-0.jpg
  • VM_-_Poferrada_2014_319.JPG
  • VM_-_Poferrada_2014_315.JPG
  • VM_-_Poferrada_2014_318.JPG
  • VM_-_Poferrada_2014_322.JPG
  • VM_-_Poferrada_2014_328.jpg
  • VM_-_Poferrada_2014_321.JPG
  • VM_-_Poferrada_2014_320.JPG
  • VM_-_Poferrada_2014_400.JPG
07-02-2015

Anders Hardahl, TREFOR-Blue Water. Anders Hardahl har fået sin cykelopvækst i Aalborg Cykle-Ring, hvor han ligesom sin storebror Mads Hardahl kørte i ungdomsrækkerne. Nu er han som førsteårs senior på et af landets bedste Continentalhold - Team TREFOR - Blue Water.

Der er kommet tre førsteårs seniorer til Team TREFOR - Blue Water i 2015. En af dem er den 18-årige nordjyde Anders Hardahl, der igennem sin juniortid har imponeret, særligt på enkeltstarten, hvor han har været en af de stærkeste blandt den danske talentmasse. Danskeren deltog sidste år ved junior VM.

Anders Hardahl ved dog godt, at det bliver helt nyt at skulle være senior, men han er parat til bryde vinden og lære af de andre på holdet.

"Det bliver mest et læreår, hvor jeg skal ud og få en masse erfaring. Jeg får nok mest en hjælperrolle, hvor jeg skal ud og æde en masse vind. Som senior kører man jo både stærkere og længere løb, så det bliver nok hårdt i starten, indtil jeg har vænnet mig til distancen," fortæller han.

Det bliver dog lidt af en omvæltning at skulle krydse albuer mod nogen, der måske har rundet de 30, men Anders ser frem til udfordringen og igen at komme i ilden, specielt i de udenlandske løb.

"Jeg vil også gerne være god til at køre almindelige løb, så der er balance. Derfor skal jeg blive lidt bedre til at spurte og generelt køre lidt hurtigere. Mine albuer skal også spidses lidt, da det endnu ikke er min stærkeste side."

"Det bliver lidt specielt at køre mod nogen, de er over 30 år, da jeg kun har været vant til, at de har været to årgange ældre, men det skal nok blive fint. Jeg glæder mig mest til at køre nogle cykelløb i udlandet. Det er bare sjovt at køre mod nogen fra andre lande, og så kører de også lidt stærkere."

Selvom det bliver en omvæltning at skulle ud og køre på seniorniveau, så har 'Haren', som Anders bliver kaldt, dog ikke helt lagt sine personlige mål i skuffen.

"Jeg har selvfølgelig sat ambitionerne lidt ned og forventer ikke, at jeg kan gå ud og vinde første løb. Til U23 DM, både på enkeltstarten og i linjeløbet, vil jeg gerne lave et godt resultat. Jeg ser også frem til lave et godt resultat i U23-løbet Tour de Berlin, hvor der er en god enkeltstart."

Specielt enkeltstarten er en disciplin, som Anders Hardahl holder meget af. Hvilket både hans stil på cyklen og et af hans forbilleder bærer meget præg af.

"Man kan nok kende mig på, at jeg sidder meget stille på cyklen, når jeg kører. Jeg bevæger mig ikke særligt meget. Derfor kan jeg godt lide Cancellara. Han lirer, når han sidder og en cykel og har en god stil". Så med Sivas og 'Dauda' i ørerne, ganske passende, knokler den 3.g. gymnasieelev fra Brønderslev på vejene forud for 2015. Men han er bevidst om, at han ikke kun kan satse på enkeltstarten.

Fra Aalborg Cykle-Ring lyder: "God sæson Anders".

Ultimate Web