human hair extensions uk

SPAR NORD GRAND PRIX - PARLØB

0.jpg
  • 0.jpg
  • 1.jpg
13-08-2012

Torsdag den 30. august 2012 syder Torvet i Nørresundby af aktivitet som en del af "Aalborg i Rødt".

Som et festligt og sportsligt indslag efter ungdommens medaljeløb køres Spar Nord Grand Prix - Parløb. Parløbet kendes fra 6-dagsløbene fra Vinterbanerne. Parløbet adskiller sig dog fra 6-dagsløbene på den måde, at det her handler om at komme i mål som et par.

I Spar Nord Grand Prix - Parløb deltager en række firmaer og virksomheder fra Nørresundby og Aalborg. Ligesom sidste år køres på en lukket 600 m. rundstrækning, hvor der bl.a. køres gennem gågaden i Nørresundby.

Vi vil gerne skabe lidt fest og stemning i byens gader, oplyser Kurt Bennetsen, Spar Nord. Derfor har vi bedt det lokale erhvervsliv om at stille til start, så vi for alvor kan få taget pulsen på, hvor formbarometeret står stærkest blandt de lokale erhvervsdrivende - og selvfølgelig stiller banken selv med et formstærkt par, siger Kurt Bennetsen.

Parløbet er på 30 minutter plus en "sidste omgang". Det vindende par eller vindende virksomhed får overrakt en kæmpepokal. Sidste år vandt Føtex i Nørresundby pokalen, men mange står på spring får at få del i den. Vi arbejder på at der bliver 15-20 hold eller par som vi kæmpe for at hjemføre pokalen.


REGLER
Reglerne er simple:
- Start- og mål ved enden af gågaden / foran det gamle Rådhus i Nørresundby.
- Parløbet er på 30 minutter og det gælder om som par at følges ad fra start til mål. Sidste mand i mål tæller.
- Mindst 1 af deltageren i parret skal være ansat i virksomheden.
- Alle typer af cykler er tilladt. Det gælder fx tandem, el-cykel, racercykel og mountainbike.
- Det vindende par modtager en vandrepokal som kan indtage en æresplads i firmaet i det kommende år.


NOGET FOR NOGET
Parløbet er først og fremmest et festlig indslag, men selvfølgelig gælder det om at kunne tage vandrepokalen med hjem!
Arrangementet arrangeres af Lindholm Idrætsforening og Aalborg Cykle-Ring i samarbejde og dermed deler vi også overskuddet ved hele arrangementet. Dette går til børne- og ungdomsarbejdet i begge klubber.

Firmaet betaler et startgebyr som indbefatter følgende:
- Præsentation af firmaet og ryttere inden løbet.
- Ophængning af indtil 10 meter banner med firmaet navn og logo m.m. (Afleveres til Spar Nord, Nørresundby - senest kl. 12.00, så sørger vi for opsætning af banner langs hegn i målområdet).
- Spisning for 4 personer i VIP-restaurant.

Der er let opvarmning på ruten fra kl. 17.30. Fra kl. 17.40 er der præsentation af de enkelte firmaer (firma og ryttere) på scenen.

Kl. 17.45 lyder startskuddet til 30 min. parløb.
Kl. 18.20 overrækkelse af vandrepokal til vinderparret.

Ultimate Web