human hair extensions uk

Sparekassen Vendsyssel-løbet 2016

DSC_2548.jpg
27-03-2016

AALBORG CYKLE-RING BYDER VELKOMMEN TIL SPAREKASSEN VENDSYSSEL-LØBET

Aalborg Cykle-Ring byder sammen med Sparekassen Vendsyssel velkommen til løb i det Nordjyske - med løb hos CCH Hjørring i Bjergby lørdag - og søndag i Klarup øst for Aalborg. Aalborg Cykle-Ring har ligesom sidste år valgt at korte lidt af ruterne – hvilket giver flere målpassager og dermed bliver det endnu mere interessant at følge løbet som tilskuer. Ydermere vil du som rytter opleve at der på ruten er en længere strækning der ensrettet. Ensretningen er for at skabe bedre trafiksikkerhed! Vi henstiller til at alle der kommer til løbet i bil respekterer ensretningen. For at skabe mere stemning i målområdet er det muligt at parkere i græsrabatten efter målstregen.
Den ”lange rute” er på 17,8 km. - og den ”korte rute” er på 5,5 km. På både begge ruter er der ensrettet ca. 1500 meter før opløbsstrækningen og ca. 2500 meter efter målstregen. Af samme årsag er den kollektive trafik omlagt så risikoen for konflikter i start- og målområdet er minimeret væsentligt.
Løbet er for alle klasser - undtagen dameklasserne, da der samme dag er udtagelsesløb for damejunior og dameklasser på Sjælland (Køge CR). Vi byder også velkommen til motionsklasserne (M-race) for herre.
Ligesom ved alle andre cykelløb er det ikke tilladt at varme op på opløbsstrækningen. Hvis dette ikke overholdes bliver rytteren nægtet start. Anvisninger fra hjælpere og officials skal efterleves. 

Eftertilmelding er muligt – når tilmeldingssystemet genåbnes - eller på løbsdagen – under forudsætning af at feltstørrelsen tillader dette. Husk at dette sker mod betaling af dobbeltstartsgebyr. Vi opfordrer til at du parkerer efter målstregen i græsrabatten eller ved Klarup-skole, her er der også mulighed for et varmt bad efter løbet. BEMÆRK, at der er omklædning og bad på Klarup Skole. På gensyn.
Vel mødt
Aalborg Cykle-Ring

 

Ruterne:

AalborgCR lang rute, 17,8 km:

http://ridewithgps.com/routes/6596761

AalborgCR kort rute, 5,5 km:

http://ridewithgps.com/routes/6596886

Ultimate Web