human hair extensions uk

Træningssamling for piger i Ikast

IMG_0266-0.jpg
  • IMG_0266-0.jpg
  • IMG_0080.JPG
  • IMG_0088.JPG
  • IMG_0266.JPG
  • IMG_0267.JPG
21-01-2015

Cykelsporten har altid været en meget mandsdominerende sportsgren, men nye tider er på vej. UCI har i den grad øget deres fokus på kvindecykling og i Danmarks Cykle Union er et helt nyt kvindeprojekt netop ved at tage sine første spadestik. Kvindeprojektets primære formål er at skabe et elitemiljø for kvinder i cykelsporten.

Danmarks Cykle Union er dog ikke kun for eliten. Her skal også være plads til dem, som bare cykler, fordi de elsker at cykle. Disse kvinder findes der masser af rundt omkring i landet og i Danmarks Cykle Union forsøger man igennem anderledes tænkning og nye spændende tiltag at gøre unionen mere attraktiv for både piger og kvinder.

Det er især Danmarks Cykle Unions mange frivillige kræfter, der skal have æren for de nytænkende tiltag, der er lavet gennem de sidste par år. I både MTB og cross er der bl.a. blevet arrangeret diverse kvindecykelløb, lavet temadage kun for kvinder og blandt alle Danmarks Cykle Unions discipliner er træning specifikt for kvinder blevet et hit.

Et af de tiltag, som lige nu kører på fulde drøn, er børne- & ungdomsudvalgets tre pigesamlinger, som afholdes hen over vinteren. Den næste samling afholdes allerede i denne weekend.

Samlingerne har til hensigt at udvikle cykelpigernes sociale bånd på tværs af alder og klubber. Målet med tiltaget er bl.a. at fastholde pigerne i cykelsporten samt forhåbentligt at kunne tiltrække endnu flere piger til sporten.

Den første samling blev afholdt på Odense Cyklebane i slutningen af november med stor succes, da hele 25 piger fra nær og fjern mødtes til banetræning, teambuilding og masser af hygge.

I denne weekend samles ca. 30 piger på ISI i Ikast og foruden træning på landevejen, byder weekendens program bl.a. også på teamøvelser, CrossFit, foredrag og yoga, så pigerne har nok at glæde sig til. Aalborg Cykle-Ring deltager med de to U16 piger - Michelle Juul og Mette Egtoft Jensen.

Ultimate Web