human hair extensions uk

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

Sparekassen Danmark 

Sparekassen Vendsyssel er en stærk lokal garantsparekasse, hvis fornemste mål er at styrke vores kunder og lokalområdet.

Det gør vi ved at kombinere den personlige service og rådgivning i vores lokale afdelinger med et stærkt og professionelt bagland i vores centrale funktioner.

Vi lægger også vægt på at drive en sund forretning, som blandt andet afspejles i vores høje solvensgrad. Det giver os nemlig de bedste forudsætninger for at give vores kunder høj kvalitet i produkter, service og rådgivning samtidig med, at vi fastholder et fornuftigt prisniveau.

Det synes vi er sund fornuft. 

Læs mere her: Sparekassen Danmark

 

CEGO 

CEGO A/S er en dansk software- og spiludviklingsvirksomhed, som beskæftiger sig primært med udvikling af casual onlinespil, communitybaserede spil og spiludvikling i det hele taget.

Læs mere her: www.cego.dk

 

Craft

Vi er et produkt af sved og smerte, vind og regn, faldende og stigende, og euforien opleves, når vi trykker på udholdenhedsgrænser. Uanset om det er OL eller hjemme, i skoven eller på gaden, så søger vi altid at opnå optimal ydeevne. Ligesom dig bliver vores funktionelle sportstøj udviklet til at løbe om kap.

Læs mere her: craftsportswear.com

 
 

Skoda Aalborg

Aalborg Cykle Rings eliteryttere benytter igen servicebiler stillet til rådighed af Skoda Aalborg.
 
ŠKODA Aalborg er en del af Semler Retail, der består af 10 ŠKODA-forretninger fordelt over hele landet. Vi hører til blandt de store ŠKODA-forhandlere i Danmark. Alligevel har vi fødderne solidt plantet i den jyske muld og er fokuserede på at give dig den bedst mulige oplevelse her hos os. Vi bor på Ny Kærvej lige ved E-45, så det er nemt og bekvemt at finde vej til forretningen, når du skal kigge på ny bil eller til service.

Bilhus med entusiaster og specialister

Vores salgslokaler er så store, at vi kan præsentere alle de nyeste modeller fra ŠKODA under samme tag. Vi byder vores kunder velkommen i hyggelige omgivelser med alle moderne faciliteter.

I vores salgsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg som kunde og får opfyldt præcis dine forventninger og ønsker, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere har et stort moderne værksted til rådighed og bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt service. De gør brug af det mest moderne værktøj og den seneste teknologi. Sådan sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen.

Vi er et energisk hold af bilentusiaster der har en ting til fælles: Vi er allesammen tossede med ŠKODA!

Kompromisløs kvalitet og kundeservice

Med en ŠKODA går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos ŠKODA Aalborg aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens ŠKODA er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov.

 
Er du på jagt efter ny eller brugt bil? Er du altid velkommen til at kigge ind hos Skoda Aalborg på Ny Kærvej 47 i Aalborg.
 
Læs mere på: www.skoda-aalborg.dk
 
 
Ultimate Web