human hair extensions uk

Sponsorer

 

 

 

 

Sparekassen Vendsyssel 

Sparekassen Vendsyssel er en stærk lokal garantsparekasse, hvis fornemste mål er at styrke vores kunder og lokalområdet.

Det gør vi ved at kombinere den personlige service og rådgivning i vores lokale afdelinger med et stærkt og professionelt bagland i vores centrale funktioner.

Vi lægger også vægt på at drive en sund forretning, som blandt andet afspejles i vores høje solvensgrad. Det giver os nemlig de bedste forudsætninger for at give vores kunder høj kvalitet i produkter, service og rådgivning samtidig med, at vi fastholder et fornuftigt prisniveau.

Det synes vi er sund fornuft. 

Læs mere her: Sparekassen Vendsyssel

 

Spilnu.dk 

SpilNu.dk opererer på det danske spillemarked med en dansk licens.

Alle aktiviteter på Spilnu.dk moniteres af den danske Spillemyndighed under skatteministeriet, og efterlever samtlige krav om sikkerhed, udbetalingsprocenter, ansvarlighed med mere, som er påkrævet af de danske myndigheder. Hos Spilnu.dk skal det være sjovt at spille. Derfor har vi fokus på at vores spil kan vare længe uden at koste en bondegård. Der skal være mulighed for at dele spilleglæden med andre spillere. Og selvfølgelig skal der være den underholdning som det giver at have mulighed for at vinde en stor gevinst.

Spilnu.dk er placeret på skuldre og bag på buksen, så vi håber at mange vil genkende denne nye spilmulighed. 

Læs mere og prøv lykken: www.spilnu.dk

 

Konxion

KONXION er et moderne digitalt bureau, der udvikler professionelle digitale løsninger til markedsorienterede virksomheder, organisationer, foreninger og private.

DET ULTIMATE DIGITALE BUREAU

For at skabe langvarige relationer må vi lære hvor målgruppen bevæger sig hen og hvordan vi møder dem der. Indsigt bliver til muligheder, der igen bliver til ideer, og ideer bliver til virkelighed. Crossmedia integration og eksekvering er netop vores speciale. Lad os hjælpe dig i mål…

Læs mere her: Konxion.dk

 

Fusion Sport

Fusionsport er Jyllands største og førende specialbutik indenfor løb, cykling og multisport. Vi har i mere end 12 år solgt highend produkter til nybegynder og professionelle sportsfolk. Vore to butikker er beliggende i Aalborg og Holstebro. Vi har kompetent og specialuddannet personale til betjene og rådgive dig om køb af vore udvalgte produkter. Vores passion for løb, cykling og triathlon er din sikkerhed for god rådgivning. Igennem mange år har vi haft et tæt og godt samarbejde med Fusion (tøj producenten) om test og udvikling af produkter. Vi fører hele Fusions produktsortimeret i vores butikker og på nettet, fordi tøjetkvaliteten og pasform er i top. Som Specialized og Scott forhandler er vi årligt på kurser og dealerevente, for derigennem altid at have den nyeste viden inden for de produkter vi sælger i butikkerne. I butikkerne finder du et bredt spectra af cykler og tilbehør fra Specialzed, Scott og mange andre highend mærker inden for løb, cykling og multisport.
 
Læs mere her: www.fusionsport.dk
 
 
 

Skoda Aalborg

Aalborg Cykle Rings eliteryttere benytter igen servicebiler stillet til rådighed af Skoda Aalborg.
 
ŠKODA Aalborg er en del af Semler Retail, der består af 10 ŠKODA-forretninger fordelt over hele landet. Vi hører til blandt de store ŠKODA-forhandlere i Danmark. Alligevel har vi fødderne solidt plantet i den jyske muld og er fokuserede på at give dig den bedst mulige oplevelse her hos os. Vi bor på Ny Kærvej lige ved E-45, så det er nemt og bekvemt at finde vej til forretningen, når du skal kigge på ny bil eller til service.

Bilhus med entusiaster og specialister

Vores salgslokaler er så store, at vi kan præsentere alle de nyeste modeller fra ŠKODA under samme tag. Vi byder vores kunder velkommen i hyggelige omgivelser med alle moderne faciliteter.

I vores salgsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg som kunde og får opfyldt præcis dine forventninger og ønsker, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere har et stort moderne værksted til rådighed og bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt service. De gør brug af det mest moderne værktøj og den seneste teknologi. Sådan sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen.

Vi er et energisk hold af bilentusiaster der har en ting til fælles: Vi er allesammen tossede med ŠKODA!

Kompromisløs kvalitet og kundeservice

Med en ŠKODA går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos ŠKODA Aalborg aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens ŠKODA er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov.

 
Er du på jagt efter ny eller brugt bil? Er du altid velkommen til at kigge ind hos Skoda Aalborg på Ny Kærvej 47 i Aalborg.
 
Læs mere på: www.skoda-aalborg.dk
 
 
Ultimate Web