​ TEAM AALBORG - SPAREKASSEN DANMARK DAME ​

28-03-2024

🔴TEAM AALBORG - SPAREKASSEN DANMARK DAME🔴

Vi oplever en voksende interesse for damerne på både den danske og internationale cykelscene, og de sidste par år har budt på en stor vækst i dame licensryttere, hos den lokale klub Aalborg Cykel-ring. Vi er derfor ekstremt stolte over, sammen, at kunne bidrage yderligere til den danske cykelscene og tage nogle af de kvindelige talenter med under vingerne, for på denne vis at bidrage endnu mere til de nuværende byggesten for den danske kvindecykling.

På landevejene i 2024 sæsonen, vil billedet blive brudt af endnu flere ryttere i den røde trikot, når vores Damehold i A-rækken står klar. Holdet består af hele 11 stærke ryttere.💪

Efter det lokale DM de sidste to år, er der for alvor kommet blod på tanden hos damerne, som ser meget frem til de nye muligheder den kommende sæson. Rytter Julie Marckmann Sørensen fortæller “Det giver nogle gode muligheder og et godt fællesskab blandt os piger. Vi kan udvikle os sindssyg meget”. Line Juul Balle tilføjer “Det er noget andet, end bare at køre for klubben. Der er lidt flere forpligtelser, når man nu kører på et hold”.

Væksten af damer i den lokale klub Aalborg Cykel-Ring er blot det sidste halvandet år steget med hastig fart, som de aldrig tidligere har oplevet. Klubben har aldrig tidligere haft mere end 1-2 kvinde ryttere. I 2023 rundede de 15, så tidspunktet for det nye damehold til A-række kommer med helt perfekt timing.

Vi glæder os til at skyde sæsonen i gang til Ladies Cup den 29 marts, og håber at i vil følge pigerne tæt med masser af support og hep på landevejene.

De kommende dage vil vi præsentere rytterne, så følg endelig med, så i kan lære dem lidt bedre at kende! 🔥

Team Aalborg - Sparekassen Danmark Dame består af:

Anna Damgaard Eriksen

Fie Vinther Friis-Andersen

Frederikke Asfeldt

Gertrud Riis Madsen

Julie Marckmann Sørensen

Laura Pernille Kragh Nielsen

Line Balle

Louise Norman Hansen

Michelle Hvid Hansen

Sidsel Møller Hvas

Maria Tømmerby Thomsen