NY RYTTER?

Aalborg Cykle-Ring (AaCR) byder dig velkommen i klubben. På denne side giver vi dig en kort orientering om hvad vi kan tilbyde dig som medlem af AaCR, og hvad vi forventer af dig (og dine forældre eller familie) som medlem af klubben. 

----
Aalborg Cykle-Ring er cykelklubben i Aalborg hvor der køres landevejsløb og crossløb under licens fra Danmarks Cykle Union. Er du i stedet interesseret i Motions-cykelløb, skal du henvende dig hos Aalborg Cykle-Ring Motion. (www.aacrm.dk)

Som noget nyt er Aalborg Cykle-Ring gået ind i e-cykling. Klubben har indkøbt en række e-cyklings stationer og udbyder træning for klubbens medlemmer på denne platform. 

Aalborg Cykle-Ring byder også velkommen til ryttere UDEN licens. I vores klub er du velkommen til at deltage i træningen, sociale arrangementer mm. Ønsker du at benytte vores klub kræver dette blot, at du udfylder en indmeldelse og betaler kontingent, som betales på vores webshop. Ønsker du prøvetræning eller enkelt gæstetræning, aftales dette med den relevante træner.

Vores klubhus og mødested er:

Aalborg Cykle-Ring

Forchhammerssvej 5-7

9000 Aalborg

 

Gratis prøvetræning:

Se vores træningstider i menuen "fællestræning"

 

 

'Hvad koster det så? 

Lad det være sagt med det samme: Det er ikke gratis at køre cykelløb.

 

AaCR årskontigent 

 

Junior/Senior (15 år og op) 650 kr.
Drenge/pige (9-14 år) 100 kr.
Drenge/pige (nye ryttere uden licens) 100 kr.
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lånecykel

Har du ikke en cykel kan du evt. låne en af klubben. Dog har klubben kun et begrænset antal cykler til udlån. Ved udlån kontaktes vores trænere. Der opkræves et depositum på 500 kr. Du kan få flere oplysninger af vores trænere om vilkårene for udlån af en lånecykel. Eller send en mail på aacr@aacr.dk

Udover en cykle er der noget udstyr som er et krav: Cykelhjelm. Endvidere kan det varmt anbefales at anskaffe et par cykelsko. Der er nærmest uundværlige, fordi de har en hård sål, man sidder fast, og kan dermed træde hele "vejen rundt". Cykelhandsker er vældig behagelige at køre med pga. den polstrede inderside. De giver også beskyttelse, hvis man er så uheldig at styrte. HUSK også at have et navneskilt i hjelmen, hvis uheldet er ude!

 

Vi henviser til vores Facebookgruppe Aalborg Cykle-Ring u 11- 13 & 15, hvis du har brug for hjælp.